Sir William

Det här är vi!

Sir William Promotion AB

Sir William Promotion AB erbjuder ett noga utvalt sortiment av presentreklam och profilkläder till rätt pris. Våra kunder är små, medelstora samt stora företag. Tack vare nära samarbete med noga utvalda leverantörer kan vi erbjuda snabba leveranser av högsta kvalité. Vi har många års erfarenhet av presentreklam och hjälper dig att ta fram rätt produkt för varje enskild kund/tillfälle.

Leveranssäkerhet och samverkan

Vårt fokus ligger på leveranssäkerhet och vi arbetar i nära samverkan med dig som kund. Vår ambition är att du ska känna fullt förtroende för våra produkter och leveranser.

I vårt showroom, Storgatan 47, 171 52 Solna (Mitt emot Huvudsta Centrum) har du tillgång till stora delar av vårt sortiment.

Egen design

Vill du göra något med egen design hjälper vi gärna till med skisser och idéer. Här är det bara fantasin som sätter gränser.

Exempel: Paraplyer, USB-minnen, specialväskor, ryggsäckar, konfektion, logoband, kepsar mm.

Helhetslösningar

Vi tillhandahåller helhetslösningar för som så önskar. Allt från webshop, lagerhållning till distribution utifrån varje kunds specifika önskemål. Kontakta oss gärna för en närmare presentation.